Køkken/Kantine Linjen

Ud fra en sund kostpolitik sammensættes og tilberedes alle former for mad, hvor vores mål er at lave spændende og varieret mad fra bunden på basis af friske råvarer.

Der fremstilles f.eks. morgenmad, frokostretter, hovedretter og dessert, alt inden for bagværk og konfekture.

Der ligges bl.a. vægt på ernæringslære, egenkontrol, arbejdsplanlægning, anretning af gæstemad samt personlig hygiejne, rengøring og opvask, økonomi, service og kvalitet.

Betjening af maskiner og brug af redskaber, herunder sikkerhed og arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Eleverne gives mulighed for at opnå kompetencer med hensyn til at kunne fremstille ernæringsrigtige måltider professionelt samt til sig selv og sin familie.

Ud over produktion til skolens egen kantine laves der også ”mad ud af huset”.​​

​Køkken og sundheds linjen er godkendt til 3 PBE - elever(produktions baseret erhvervs uddannelse)
​2 catering og smørrebrød og 1 ernæringshjælper

Allan Borup Hejndorf

Køkken / Sundhed

Tlf.: 50 87 75 41

E-mail: abh@jampro.dk

Kontakt skolen

Såfremt du har spørgsmål omkring indmeldelse eller linjerne, så udfyld formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om skolen

​Jammerbugt Produktionsskole

CVR: 14952438​

Industrivej 2
​9440 Aabybro

Tlf.: 50 87 75 41

E-mail: post@jampro.dk

Fødevarestyrelsens kontrolrapport